|
|
|
|
|
|
|
|
|
| גבייה מקוממת חרף הוכחה כי לא הייתי בארץ במועד הרלוונטי לחיוב |
נושא התלונה: |
| יום שני 13 יוני 2011 |
תאריך האירוע: |
| אזור תל אביב |
אזור: |
| המסגר 9 |
כתובת: |
| תל אביב |
סניף חברה: |
תיאור הבעיה:
בתגובה למכתב אשר נשלח אלי מיום 13.6.2011 בו נדרשתי לשלם יתרת חוב לרשות השידור לשנים 2005-2010 יצרתי קשר טלפוני עם רשות השידור.
במהלך השיחה ביקשתי מן הנציגה לתקן את החוב היות ובמחצית הראשונה של 2010 לא הייתי בארץ ולא הייתה לי דירה כלל.
על מנת לבסס טענתי נתבקשתי על ידי רשות השידור להמציא אישור ממשרד הפנים אודות יציאתי מן הארץ כמו גם את חוזה השכירות העדכני והיחידי שהיה ברשותי אשר נחתם במועד 19.7.2010.
כל זאת בנוסף למכתב אשר מפרט את טענותי נשלחו לרשות השידור לקראת סוף חודש יוני 2011.
כעת נשלח אלי מכתב מעורך דין!!
בברור מול רשות השידור אושר על ידם כי אכן פניתי בנושא זה אולם לטענתם המכתב כולל האישורים הנדרשים מעולם לא מצא דרכו אליהם. עובדה זו תמוהה היות ויתר המכתבים אשר נשלחו על ידי עוד באותו היום לכתובת אחרות כן התקבלו ללא כל קושי ולאחר שנשלחו מסניף הדואר המקומי.
בנוסף ובחוצפה מדהימה טענו רשות השידור שגם אם אשלח את המכתב בשנית הם לא יקבלו אותו!
מיותר לציין כי אין ולא קיימת הצדקה כלשהי לתשלום החוב- מדובר בסכום אבסורדי ודרישה מקוממת לגבייה לא הוגנת ו/או חוקית- וכל זאת חרף העובדה שאני עשיתי את חלקי וניסיתי בכל כוחי לבוא עימם בדברים ואף דאגתי לתשלום החוב אשר אינו שנוי במחלוקת- ברור מאליו שהדרישה לתשלום חוב כאשר לא הייתי כלל בארץ ויש לי את ההוכחות הנדרשות (על ידי רשות השידור) בגין טענה זו (אלא שנדמה שרשות השידור מעוניינת לגבות כספים בכל מחיר!!) הינה מגוחכת איני מוכן לספוג עמלות וריביות על לא עוול בכפי!
כל בקשתי הינה שרשות השידור תפעל להפחתת החוב לסכום אשר יכלול את התשלום בעבור מחצית ב' של 2010 בלבד- ברי שהחיוב בגין המחצית הראשונה של שנת 2010 הינו מדומיין ולא בר חיוב כלל ועיקר!
באם לא יפעלו לתיקון העוול ועוגמת הנפש אשר נגרמה לי וכל זאת כאמור בהיעדר הצדקה כלשהי- אאלץ לנקוט בהליכים משפטיים כנגדם..
|
| כספי |
סוג הנזק : |
| אבקש שתטפלו בנושא הפחתת החוב לסכום אשר יכלול את התשלום עבור מחצית ב' של 2010 בלבד. |
פתרון נדרש : |
|
|
|
|
|
|
|
|
אגף הגבייה רשות השידור שירות לקוחות
, תגובה:
|
| תלונה נשלחה לחברה, תגובתה בהמתנה |
|
|
|