חימום יתר של החלב |
נושא התלונה: |
אזור תל אביב |
אזור: |
מרכז עזריאלי ואבן גבירול |
סניף חברה: |
תיאור הבעיה:
כשאני מזמין קפה הפוך, אני מדגיש שאני לא רוצה אותו חם מדי. אף פעם זה לא עוזר. לידיעתכם - חלב שמחומם יתר על המידה , מאבד מטעמו, נעשה דליל ושקוף ולמעשה - נשרף. חלב לקפה לא צריך להגיע לטמפרטורה של יותר מ-65 מעלות צלזיוס. מעבר לכך, בלגימה הראשונה הלשון שלי נכווה, איבדתי את בלוטות הטעם למספר ימים וזרקתי את הקפה לפח.
|
כספי |
סוג הנזק : |
הקניית ידע מקצועי לעובדים, שימוש במד טמפרטורה בעת הקצפת החלב. |
פתרון נדרש : |
|
|
|
|